iPhone 5S Skal Hermes Läder

Om jag frågade telefon är mest heta försäljning på marknaden svaret måste vara iPhone. Så länge vi går till gatan vi alltid kan se en massa människor som använder den. Men tror du någonsin märker de flesta av denna användare har ett unikt iPhone 5/5S Skal. Vill du också ha en?


En telefon fall kan göra vår telefon vackrare, och nästan varje iphone fan har mer än en telefon fallet. Och vilken som gillar du mest. Idag kommer jag att presentera en varm försäljnings iphone case.


Spigen har nyligen infört sin linje av nya, om än välbekanta fall för den kommande iPhone 6 Spigen s omgjorda Ultra Neo Hybrid fallet för den påstådda 4,7-tum samt den mycket större 5,5-tums iPhone 5/5S Skal Hermes Läder en smal och rundad design med en avslöjande tydlig baksida att gratulera kurvigare och tunnare formfaktor av iPhone 6.


Du kan förbeställa Spigen Ultra Neo Hybrid samt mer drop-skyddande Tough Armor fallet i olika färger från och med idag. Ärendena förväntad leveranstid senare i september, vilket också är när Apple väntas släppa iPhaone 6.


Så om du också gillar den här telefonen fall kan du gå till vår online webbplats iphone5s-skal.info och välj en varm försäljnings ringer fallet. Om du har några frågor kan du skicka mig e-post.


 


 


 

Lämna en kommentar